Kladionice Bonusi

Online kladionice u Srbiji često koriste raznorazne metode da pokupe simpatije korisnika. Na konkurentskom tržištu, takav pristup vođenju poslovanja j... Pročitajte više

megapari logo
175000 RSD Bonus
150 Besplatni spinovi
4/5
maxbet logo
0 RSD Bonus
10 Besplatni spinovi
5/5
stake logo
0 RSD Bonus
- Besplatni spinovi
4/5
csgo500 logo
120000 RSD Bonus
50 Besplatni spinovi
4/5
Gift image Želite poseban bonus? Ostavite nam svoj email! Dobijte Bonus

kladionice Bonusi

Ovaj članak ćemo upravo posvetiti toj tematici. Pričaćemo o raznim promocijama, kao što su bonus dobrodošlice, bonus bez depozita, i ostalom. Takođe, analiziraćemo na koje sportove možete da iskoristite bonuse, koje uslove korišćenja je neophodno ispoštovati, ali i koji je najbolji mogući način da iskoristite promocije. Ukoliko želite sve ovo da saznate, pozivamo vas da nastavite sa čitanjem naše detaljne analize. Pa, da počnemo!

Bonusi Za Sportsko Klađenje:
+ Prednosti Omogućava Više Igranja: Sticanje Iskustva Prepoznavanje Dobre Sportske Kladionice
- Mane Uslovi za Bonus Potrošnja novca Neki bonusi su limitirani

Vrste Bonusa za Klađenje

Bonusi za Kladenje

Na najboljim kladonicama u Srbiji možete da pronađete zaista raznorazne vrste bonusa za stare ili nove igrače. Na taj način, operateri žele da učine svakog pojedinca zadovoljnim. Kako biste razumeli kako koji bonus funkcioniše, predlažemo da nastavite sa čitanjem!

Bonus Dobrodošlice

Ovaj bonus je zapravo najpopularniji kod igrača i često direktno utiče na njihovu odluku prilikom odabira kazina. Postoje dva načina na koja možete da preuzmete ovaj bonus. Prvi je prilikom registracije. Drugim rečima, operater neće zahtevati da uplatite depozit. Ali, u većini slučajeva, minimalni depozit će biti neophodan.

Takođe, često se dešava da, kao deo bonusa dobrodošlice, dobijete i određeni broj besplatnih spinova. Ovo se dešava uglavnom na online kladionicama koje imaju i kazino sekciju u svojoj ponudi. Obe vrste promocija dolaze sa određenim uslovima korišćenja koje je neophodno pročitati.

Bonus dobrodošlice je izražen u procentima. Recimo, može biti od 100 do nekoliko stotina procenata u odnosu na prvi depozit. Naravno, postoji i gornja granica vrednosti prvog depozita koju morate uzeti u obzir. Recimo, ako je bonus 100% do 1000 EUR, makar uplatili i 2000 EUR, dobićete maksimalni mogući iznos. Najbolji bonusi dobrodošlice prisutni su na sledećim sajtovima za klađenje:

Maxbet

5/5⚽

Mozzartbet

4.5/5 ⚽

Topbet

4/5 ⚽

Unibet

5/5 ⚽

Superbet

4/5 ⚽

Freebet

Freebet je zapravo engleski termin za besplatni novac, odnosno novac bez rizika. Sličan je bonusu dobrodošlice, ali ga ne dobijaju samo novi igrači ili igrači koji naprave svoj prvi depozit. Ovaj bonus možete da ostvarite i kasnije kao redovan igrač nekog operatera. Ovaj vid promocije je izuzetno dobar na ovim sajtovima za sportsko klađenje: 

Soccerbet

5/5 ⚽

Mel Bet

4/5 ⚽

Balkan Bet

3.5/5 ⚽

Rabona

5/5 ⚽

Cashback Bonus

Cashback bonus, odnosno promocija povraćaja novca vam omogućava da povratite određeni deo iznosa koji ste potrošili. Kao i bonus dobrodošlice, i ova promocija je izražena u procentima, ali mnogo manjim. U suštini, uglavnom se gleda vaša potrošnja i aktivnost na sajtu na nedeljnom ili mesečnom nivou i na osnovu toga se proračunava novac koji možete da dobijete nazad. Online kladionice u Srbiji koje nude ovaj vid promocije su:

Meridianbet

5/5 ⚽

22bet

4/5 ⚽

Bet365

5/5 ⚽

Planetwin365

3.5/5 ⚽

Uvećanje Kvote na Tiketu

Verovali ili ne, online sportske kladionice vam pružaju mogućnost da uvećate kvotu na tiketu. U ovom slučaju, gleda se broj utakmica koji ste igrali na tiketu. Što je veći broj utakmica, to je veće uvećanje. Nekada to uvećanje može da bude od 100 pa do čak 500 posto. Ali, u tom slučaju, zaista morate da pogodite ishod ogromnog broja utakmica.

Depozit Bonus

Kao što samo ime kaže, ovaj bonus zahteva uplatu depozita. To se odnosi na apsolutno sve bonuse kao što su bonus dobrodošlice, ostvarenje prava na freebet u promotivnim periodima, itd.

Bonus Bez Depozita

Bonus bez depozita, kao što sam naziv kaže, možete dobiti bez bilo kakve uplate. Ali, to što je ova promocija bez depozita ne znači da ona ne dolazi sa određenim uslovima korišćenja. Pre svega je potrebno da se registrujete na sajt. Zato mnogi ovu nagradu i zovu bonus za registraciju. Nakon toga, moraćete da ispunite i ostale uslove korišćenja koje smo objasnili u donjem delu teksta.

Uslovi za Korišćenje Bonusa

Uslovi za Korišćenje Bonusa

Nije bitno da li ćete dobiti ponudu bez depozita ili mogućnost da otključate bonus dobrodošlice. Svi bonusi, osim neke personalizovane nagrade, dolaze sa određenim uslovima korišćenja. Online sportske kladionice ove uslove određuju unapred i poprilično su transparentne po tom pitanju. Ukoliko nisu, to znači da ste naišli na prevarantski sajt. Hajde da vidimo koji su to najčešći uslovi!

  • Obrtanje Bonusa

Elem, ono što se verovatno svi pitate je koji su to uslovi za bonus koje morate da ispunite. Pre svega, glavni uslov od svih je obrtanje novca, odnosno wagering requirement, na engleskom. U ovom slučaju, igrač će morati da obrne zbir bonus iznosa i depozita određeni broj puta. Taj broj se uglavnom kreće od 5 do 25.

Šta to znači obrnuti novac? Recimo, ako je bonus dobrodošlice 100%, uplatom depozita od 1000 dinara, vi dobijate bonus od 1000 dinara. Ako je bonus za depozit potrebno obrnuti 6x, to znači da ćete morati da obrnete (ne potrošite ili uplatite) 12.000 RSD: Ovo je samo primer! Ovakvo pravilo važi i za bonus bez depozita.

  • Minimalni Broj Parova

Jedan od uslova na koji ćete sigurno naići je zahtev za minimalni broj parova na tiketu koji odigrate. Neće svaki tiket koji odigrate biti validan za otključavanje bonusa. Na primer, ako operater zahteva minimum 3 para na tiketu, a vi odigrate 1 ili 2, uložena suma novca ne ulazi u proces obrtanja bonusa.

  • Minimalne Kvote

Osim minimalnog broja parova, još jedan od zahteva je i minimalna kvota. U velikom broju slučajeva se uopšte ne gleda minimalna ukupna kvota. Uglavnom se radi o određivanju minimalne kvote po utakmici. Recimo, ako je zahtev za minimalnu kvotu 1.4, a vi odigrate utakmicu sa kvotom 1.3, tiket postaje nevalidan za otključavanje bonusa.

  • Minimalna Uplata

Još jedna stvar koju morate da imate na umu je da online kladionice od vas zahtevaju da ispoštujete uslov za minimalnu uplatu. Srećom, u najboljim online kladionicama, ovaj uslov je uglavnom realističan. Nekada može biti i 20 dinara po tiketu, ali i to se razlikuje od jednog operatera do drugog.

  • Rok za Ispunjavanje Uslova

Svi uslovi za bonus koji su naznačeni na sajtu dolaze sa određenim rokom. Veoma retko se dešava da u online kladionicama ne postoji vremenski rok. Naravno, on se razlikuje od jednog operatera do drugog. Uglavnom je rok od 2 nedelje do mesec i po dana, ali ni to čak ne mora da bude pravilo, jer postoje određeni izuzeci.

Na Koje Sportove je Moguće Iskoristiti Bonus za Klađenje?

Bonus za klađenje na sportove je, kao što smo i rekli, u nekim slučajevima limitiran. Na primer, nekada ga možete iskoristiti za Ligu Šampiona, nekada samo za košarku ili neki drugi sport, itd. Ali, često se dešava da limiti ne postoje!

U online kladionicama u Srbiji je uglavnom moguće da bonus za klađenje iskoristite na mnogo različitih sportova. Neke od mogućnosti koje vam se pružaju su:

Verujemo da je ljudima uglavnom cilj da iskoriste bonuse na što više sportova i na taj način steknu neophodno iskustvo, a potencijalno nađu ligu ili sport koji im najviše odgovaraju.

Kako Iskoristiti Bonus Ponude na Najbolji Mogući Način?

Kako Iskoristiti Bonus Ponude?

Kako bi bonusi koje možete da ostvarite u online kladionicama imale neki značaj, potrebno je da znate kako da ih iskoristite na najbolji mogući način. Čak ni najbolji bonusi u celoj Srbiji vam neće pomoći ukoliko iz njih ne izvučete neke lekcije ili unapredite svoje iskustvo. Želeli bismo da sa vama podelimo neke savete na temu kako iskoristiti bonuse za sportsko klađenje na najbolji način. Pa, da počnemo!

Ne Troši Bonus Odjednom

Bonus za sportsko klađenje zaista jeste besplatan novac, ali to ne znači da bi ga trebalo iskoristiti odjednom. Ovo je zapravo nagrada za ispunjenje prethodnih uslova. Pritom, ispunjenje tih uslova zahteva ulaganje pravog novca. Zašto biste takvu priliku odmah potrošili, kada postoje mnogi benefiti koje možete da dobijete?

Umesto toga, smatramo da je potrebno da se dobijeni bonus iznos dobro raspodeli. Raspodelu možete odraditi vremenski, ali i po sportovima i ligama. To isključivo zavisi od plana i cilja koji imate.

Utvrdi Koje Lige ili Sportovi te Interesuju

Kladionice koje nude bonuse za sportsko klađenje uglavnom ne postavljaju nikakve limite. Ukoliko ste slobodni u trošenju bonus iznosa, onda dobro razmislite gde i kako želite da ga potrošite.

Da li ste ljubitelj klađenja na fudbal? Zbog čega biste onda trošili svoju nagradu na neke druge sportove ako još uvek niste postali bolji u klađenju na ovaj sport? Takođe, smatramo da se fokusiranje na jednu ligu takođe može isplatiti.

Dobro Prostudirajte Uslove Korišćenja

Ovo je možda i najbitniji savet koji imamo za vas. Kao što smo već i napomenuli, niko vas ne obavezuje da bonus otključate. Možete se kladiti na bilo koji sport i bez njega. Naravno, bonus dobrodošlice i ostale promocije dolaze sa određenim benefitima, ali takođe dolaze i sa nekim nedostacima. Zato, pozivamo svakog pojedinca da dobro prostudira uslove korišćenja.

Ovde se radi o odgovornom klađenju! Jurenje bonusa bez znanja i iskustva sa manjkom budžeta može samo dovesti do većih posledica. Tako da, budite pametni!

Registruj se na Više Online Kladionica

Hajde da još jednom ponovimo, bonus za klađenje služi da steknete iskustvo, igrate više i duže i dobro se zabavite! Na svakom sajtu, kao što smo se i rekli, možete da pokupite bonus dobrodošlice ukoliko se registrujete po prvi put. Mi zapravo i preporučujemo da iskoristite ovu priliku i da pokupite bonus na depozit ili bez depozita svuda gde je to moguće. Naravno, ukoliko vam to budžet dozvoljava!

Više bonusa automatski znači i više mogućnosti za skupljanje iskustva, ali i za zabavu. Na našem sajtu, možete pronaći recenzije kladionica u našoj zemlji, koje nude fenomenalne bonuse sa depozitom i bez njega. Direktnim poređenjima možete lako da ustanovite koja vam kladionica najviše odgovara.

Author image
Autor
Ilija Milosevic e-mail

Radim kao SEO content writer već 5 godina i moj rad je fokusiran na sadržaj o iGaming industriji. Moj cilj je da komplikovane informacije pojednostavim što je više moguće.