Kladionice Bonusi

Online kladionice u Srbiji često koriste raznorazne metode da pokupe simpatije korisnika. Na konkurentskom tržištu, takav pristup vođenju poslovanja j

35000 rsd
Bonus
5 / 5
46000 rsd
Bonus
100
Besplatni spinovi
5 / 5
175000 rsd
Bonus
150
Besplatni spinovi
5 / 5
175000 rsd
Bonus
150
Besplatni spinovi
3 / 5
Želite poseban bonus? Ostavite nam svoj email! Dobijte Bonus

kladionice Bonusi

Ovaj članak ćemo upravo posvetiti toj tematici. Pričaćemo o raznim promocijama, kao što su bonus dobrodošlice, bonus bez depozita, i ostalom. Takođe, analiziraćemo na koje sportove možete da iskoristite bonuse, koje uslove korišćenja je neophodno ispoštovati, ali i koji je najbolji mogući način da iskoristite promocije. Ukoliko želite sve ovo da saznate, pozivamo vas da nastavite sa čitanjem naše detaljne analize. Pa, da počnemo!

Bonusi Za Sportsko Klađenje: prednosti

1. Omogućava Više Igranja:

Apsolutno smo sigurni da će mnogi od vas biti srećni da dobiju besplatni novac na prvi depozit. Plus, mnogi će imati priliku da u online kladionicama u Srbiji pokupe bonus na nedeljnom ili mesečnom nivou. Sve ove promocije mogu da pomognu igračima da se klade više, a da pritom ne potroše mnogo.

2. Sticanje Iskustva

Skupljanje iskustva za sportsko klađenje je neophodno, zar ne? To je jedini način da postanete bolji. Međutim, za tako nešto je potrebno da potrošite novac. Bonus dobrodošlice, kao i promocije druge vrste, vam mogu pomoći da steknete neophodno iskustvo.

3. Prepoznavanje Dobre Sportske Kladionice

Pre nego što se registrujete na bilo kom sajtu za klađenje, potrebno je da analizirate sve karakteristike operatera. Kako bi uspeli da prepoznate najbolje online kladionice u Srbiji, potrebno je da proverite i bonus dobrodošlice i ostale promocije takođe. Ukoliko su uslovi korišćenja loši ili bonusi ne postoje, lako ćete prepoznati lošeg operatera.

Bonusi Za Sportsko Klađenje: mane

1. Uslovi za Bonus

Bonus na prvi depozit, kao i ostale promocije dolaze sa određenim uslovima korišćenja. To znači da online kladionica zahteva da zbig bonus sume i depozita morate da okrenete određeni broj puta u određenom vremenskom periodu. Najbolji bonus dobrodošlice ćete, na primer, lako prepoznati na osnovu ovih kriterijuma. Nije problem što ovi uslovi postoje, već je problem što oni nekada nisu realni.

2. Potrošnja novca

Kao što smo u prethodnom delu teksta i napomenuli, postoji i bonus bez depozita koji ne zahteva ulaganje pravog novca. Međutim, otključavanje tog istog bonusa to zahteva. Zato je veoma bitno da pročitate uslove za bonus koje je online kladionica u Srbiji unapred odredila. Nekada, jednostavno, nećete moći da ih ispunite.

3. Neki bonusi su limitirani

Ovo takođe može biti određena mana, ali ukoliko nađete najbolje online kladionice, takav problem neće postojati. Elem, nekada bonus ponude dolaze sa određenim limitima. Recimo, nekada je bonus dostupan samo za nove igrače, a nekada je limitiran na određene igre koje ne moraju nužno da vam budu omiljene. Rešenje je, kao što smo i rekli, da pronađete online kladionice koje nude najbolje uslove!

Vrste Bonusa za Klađenje

Bonusi za Kladenje

Na najboljim kladonicama u Srbiji možete da pronađete zaista raznorazne vrste bonusa za stare ili nove igrače. Na taj način, operateri žele da učine svakog pojedinca zadovoljnim. Kako biste razumeli kako koji bonus funkcioniše, predlažemo da nastavite sa čitanjem!

Bonus Dobrodošlice

Ovaj bonus je zapravo najpopularniji kod igrača i često direktno utiče na njihovu odluku prilikom odabira kazina. Postoje dva načina na koja možete da preuzmete ovaj bonus. Prvi je prilikom registracije. Drugim rečima, operater neće zahtevati da uplatite depozit. Ali, u većini slučajeva, minimalni depozit će biti neophodan.

Takođe, često se dešava da, kao deo bonusa dobrodošlice, dobijete i određeni broj besplatnih spinova. Ovo se dešava uglavnom na online kladionicama koje imaju i kazino sekciju u svojoj ponudi. Obe vrste promocija dolaze sa određenim uslovima korišćenja koje je neophodno pročitati.

Bonus dobrodošlice je izražen u procentima. Recimo, može biti od 100 do nekoliko stotina procenata u odnosu na prvi depozit. Naravno, postoji i gornja granica vrednosti prvog depozita koju morate uzeti u obzir. Recimo, ako je bonus 100% do 1000 EUR, makar uplatili i 2000 EUR, dobićete maksimalni mogući iznos. Najbolji bonusi dobrodošlice prisutni su na sledećim sajtovima za klađenje:

Maxbet

5/5⚽

Mozzartbet

4.5/5 ⚽

Topbet

4/5 ⚽

Unibet

5/5 ⚽

Superbet

4/5 ⚽

Freebet

Freebet je zapravo engleski termin za besplatni novac, odnosno novac bez rizika. Sličan je bonusu dobrodošlice, ali ga ne dobijaju samo novi igrači ili igrači koji naprave svoj prvi depozit. Ovaj bonus možete da ostvarite i kasnije kao redovan igrač nekog operatera. Ovaj vid promocije je izuzetno dobar na ovim sajtovima za sportsko klađenje: 

Soccerbet

5/5 ⚽

Mel Bet

4/5 ⚽

Balkan Bet

3.5/5 ⚽

Rabona

5/5 ⚽

Cashback Bonus

Cashback bonus, odnosno promocija povraćaja novca vam omogućava da povratite određeni deo iznosa koji ste potrošili. Kao i bonus dobrodošlice, i ova promocija je izražena u procentima, ali mnogo manjim. U suštini, uglavnom se gleda vaša potrošnja i aktivnost na sajtu na nedeljnom ili mesečnom nivou i na osnovu toga se proračunava novac koji možete da dobijete nazad. Online kladionice u Srbiji koje nude ovaj vid promocije su:

Meridianbet

5/5 ⚽

22bet

4/5 ⚽

Bet365

5/5 ⚽

Planetwin365

3.5/5 ⚽

Uvećanje Kvote na Tiketu

Verovali ili ne, online sportske kladionice vam pružaju mogućnost da uvećate kvotu na tiketu. U ovom slučaju, gleda se broj utakmica koji ste igrali na tiketu. Što je veći broj utakmica, to je veće uvećanje. Nekada to uvećanje može da bude od 100 pa do čak 500 posto. Ali, u tom slučaju, zaista morate da pogodite ishod ogromnog broja utakmica.

Depozit Bonus

Kao što samo ime kaže, ovaj bonus zahteva uplatu depozita. To se odnosi na apsolutno sve bonuse kao što su bonus dobrodošlice, ostvarenje prava na freebet u promotivnim periodima, itd.

Bonus Bez Depozita

Bonus bez depozita, kao što sam naziv kaže, možete dobiti bez bilo kakve uplate. Ali, to što je ova promocija bez depozita ne znači da ona ne dolazi sa određenim uslovima korišćenja. Pre svega je potrebno da se registrujete na sajt. Zato mnogi ovu nagradu i zovu bonus za registraciju. Nakon toga, moraćete da ispunite i ostale uslove korišćenja koje smo objasnili u donjem delu teksta.

Uslovi za Korišćenje Bonusa

Uslovi za Korišćenje Bonusa

Nije bitno da li ćete dobiti ponudu bez depozita ili mogućnost da otključate bonus dobrodošlice. Svi bonusi, osim neke personalizovane nagrade, dolaze sa određenim uslovima korišćenja. Online sportske kladionice ove uslove određuju unapred i poprilično su transparentne po tom pitanju. Ukoliko nisu, to znači da ste naišli na prevarantski sajt. Hajde da vidimo koji su to najčešći uslovi!

Elem, ono što se verovatno svi pitate je koji su to uslovi za bonus koje morate da ispunite. Pre svega, glavni uslov od svih je obrtanje novca, odnosno wagering requirement, na engleskom. U ovom slučaju, igrač će morati da obrne zbir bonus iznosa i depozita određeni broj puta. Taj broj se uglavnom kreće od 5 do 25.

Šta to znači obrnuti novac? Recimo, ako je bonus dobrodošlice 100%, uplatom depozita od 1000 dinara, vi dobijate bonus od 1000 dinara. Ako je bonus za depozit potrebno obrnuti 6x, to znači da ćete morati da obrnete (ne potrošite ili uplatite) 12.000 RSD: Ovo je samo primer! Ovakvo pravilo važi i za bonus bez depozita.

Jedan od uslova na koji ćete sigurno naići je zahtev za minimalni broj parova na tiketu koji odigrate. Neće svaki tiket koji odigrate biti validan za otključavanje bonusa. Na primer, ako operater zahteva minimum 3 para na tiketu, a vi odigrate 1 ili 2, uložena suma novca ne ulazi u proces obrtanja bonusa.

Osim minimalnog broja parova, još jedan od zahteva je i minimalna kvota. U velikom broju slučajeva se uopšte ne gleda minimalna ukupna kvota. Uglavnom se radi o određivanju minimalne kvote po utakmici. Recimo, ako je zahtev za minimalnu kvotu 1.4, a vi odigrate utakmicu sa kvotom 1.3, tiket postaje nevalidan za otključavanje bonusa.

Još jedna stvar koju morate da imate na umu je da online kladionice od vas zahtevaju da ispoštujete uslov za minimalnu uplatu. Srećom, u najboljim online kladionicama, ovaj uslov je uglavnom realističan. Nekada može biti i 20 dinara po tiketu, ali i to se razlikuje od jednog operatera do drugog.

Svi uslovi za bonus koji su naznačeni na sajtu dolaze sa određenim rokom. Veoma retko se dešava da u online kladionicama ne postoji vremenski rok. Naravno, on se razlikuje od jednog operatera do drugog. Uglavnom je rok od 2 nedelje do mesec i po dana, ali ni to čak ne mora da bude pravilo, jer postoje određeni izuzeci.

Kako Pronaći i Pokupiti Najbolji Bonus u 5 Koraka?

Kako biste uspeli da nađete najbolji bonus dobrodošlice ili bonus bez depozita, potrebno je da prođete kroz pet jednostavnih koraka. Svaki od koraka koje smo naveli je podjednako važan. Zato preporučujemo da pažljivo pročitate svaki od njih! Pa, da počnemo!

Pronađi Najbolje Online Kladionice u Srbiji
Pronađi Najbolje Online Kladionice u Srbiji
Bonus dobrodošlice je dostupan na mnogim sajtovima za sportsko klađenje u Srbiji. Isto važi i za druge promocije Ali, oni nisu podjednako kvalitetni na svakom sajtu. Zato je veoma bitno da nađete najbolji sajt za klađenje gde su najbolji bonusi. Međutim, niti bonus dobrodošlice, niti bonus bez depozita treba da vas previše oduševe. Primarna stvar koju morate imati na umu je da sajt za klađenje bude bezbedan. To znači da online kladionica na kojoj želite da se registrujete mora da bude licencirana od strane nekog nadležnog organa unutar ili van zemlje. Na našem sajtu možete da proverite koje online kladionice su najbolje i najbezbednije. Nakon pronalaska dokaza o bezbednosti, možete proveriti koji bonusi i promocije su dostupni, kakve su kvote, koje lige i sportovi su dostupni, itd.
Proveri Koji Bonusi su Dostupni
Proveri Koji Bonusi su Dostupni
Veoma je bitno da igrači iz Srbije provere koji bonusi su u ponudi na sajtu na kom žele da se registruju. Objasnićemo kasnije koji su bonusi inače dostupni. Ali, imajte na umu da su određeni bonusi limitirani na određene lige ili sportove, drugi su pak limitirani za nove igrače, itd. Zato, dobro procenite da li je bonus ponuda koju vidite adekvatna za vaše potrebe.
Proveri Uslove Korišćenja
Proveri Uslove Korišćenja
Apsolutno svi bonusi i promocije dolaze sa određenim uslovima korišćenja. Dobra stvar je da su ti uslovi uvek transparentni i detaljno objašnjeni. To je bar praksa onih najboljih operatera koji posluju u našoj zemlji. Kasnije ćemo na ovoj stranici objasniti koji su to uslovi za bonus koje morate imati na umu.
Odradi Sopstvenu Kalkulaciju
Odradi Sopstvenu Kalkulaciju
E, sada, veoma je bitno napomenuti da bonus dobrodošlice ili bilo koji drugi vid promocije ne morate da pokupite. Niko vas ne može naterati na tako nešto. Zato je veoma bitno da dobro proračunate koliko novca je potrebno da obrnete kako bi određeni bonus bio otključan. Na vama je da sami procenite da li ste u mogućnosti da tako nešto uradite. To važi čak i za najbolje bonus ponude!
Pokupi Bonus i Iskoristi ga na Najbolji Mogući Način
Pokupi Bonus i Iskoristi ga na Najbolji Mogući Način
Pre nego što počnete sa klađenjem, veoma je bitno da napravite strategiju korišćenja bonusa dobrodošlice i ostalih promocija. Bonus vam zaista može pomoći da steknete neophodno kladioničarsko iskustvo. Ali, to se neće desiti ukoliko ga ne iskoristite na najbolji mogući način. Naša poruka svim čitaocima je da se klade odgovorno i da dobro odrade analize mečeva pre nego što potroše bonus sredstva!

Na Koje Sportove je Moguće Iskoristiti Bonus za Klađenje?

Bonus za klađenje na sportove je, kao što smo i rekli, u nekim slučajevima limitiran. Na primer, nekada ga možete iskoristiti za Ligu Šampiona, nekada samo za košarku ili neki drugi sport, itd. Ali, često se dešava da limiti ne postoje!

U online kladionicama u Srbiji je uglavnom moguće da bonus za klađenje iskoristite na mnogo različitih sportova. Neke od mogućnosti koje vam se pružaju su:

Verujemo da je ljudima uglavnom cilj da iskoriste bonuse na što više sportova i na taj način steknu neophodno iskustvo, a potencijalno nađu ligu ili sport koji im najviše odgovaraju.

Kako Pronaći i Pokupiti Najbolji Bonus u 5 Koraka?

Kako biste uspeli da nađete najbolji bonus dobrodošlice ili bonus bez depozita, potrebno je da prođete kroz pet jednostavnih koraka. Svaki od koraka koje smo naveli je podjednako važan. Zato preporučujemo da pažljivo pročitate svaki od njih! Pa, da počnemo!

Pronađi Najbolje Online Kladionice u Srbiji
Pronađi Najbolje Online Kladionice u Srbiji
Bonus dobrodošlice je dostupan na mnogim sajtovima za sportsko klađenje u Srbiji. Isto važi i za druge promocije Ali, oni nisu podjednako kvalitetni na svakom sajtu. Zato je veoma bitno da nađete najbolji sajt za klađenje gde su najbolji bonusi. Međutim, niti bonus dobrodošlice, niti bonus bez depozita treba da vas previše oduševe. Primarna stvar koju morate imati na umu je da sajt za klađenje bude bezbedan. To znači da online kladionica na kojoj želite da se registrujete mora da bude licencirana od strane nekog nadležnog organa unutar ili van zemlje. Na našem sajtu možete da proverite koje online kladionice su najbolje i najbezbednije. Nakon pronalaska dokaza o bezbednosti, možete proveriti koji bonusi i promocije su dostupni, kakve su kvote, koje lige i sportovi su dostupni, itd.
Proveri Koji Bonusi su Dostupni
Proveri Koji Bonusi su Dostupni
Veoma je bitno da igrači iz Srbije provere koji bonusi su u ponudi na sajtu na kom žele da se registruju. Objasnićemo kasnije koji su bonusi inače dostupni. Ali, imajte na umu da su određeni bonusi limitirani na određene lige ili sportove, drugi su pak limitirani za nove igrače, itd. Zato, dobro procenite da li je bonus ponuda koju vidite adekvatna za vaše potrebe.
Proveri Uslove Korišćenja
Proveri Uslove Korišćenja
Apsolutno svi bonusi i promocije dolaze sa određenim uslovima korišćenja. Dobra stvar je da su ti uslovi uvek transparentni i detaljno objašnjeni. To je bar praksa onih najboljih operatera koji posluju u našoj zemlji. Kasnije ćemo na ovoj stranici objasniti koji su to uslovi za bonus koje morate imati na umu.
Odradi Sopstvenu Kalkulaciju
Odradi Sopstvenu Kalkulaciju
E, sada, veoma je bitno napomenuti da bonus dobrodošlice ili bilo koji drugi vid promocije ne morate da pokupite. Niko vas ne može naterati na tako nešto. Zato je veoma bitno da dobro proračunate koliko novca je potrebno da obrnete kako bi određeni bonus bio otključan. Na vama je da sami procenite da li ste u mogućnosti da tako nešto uradite. To važi čak i za najbolje bonus ponude!
Pokupi Bonus i Iskoristi ga na Najbolji Mogući Način
Pokupi Bonus i Iskoristi ga na Najbolji Mogući Način
Pre nego što počnete sa klađenjem, veoma je bitno da napravite strategiju korišćenja bonusa dobrodošlice i ostalih promocija. Bonus vam zaista može pomoći da steknete neophodno kladioničarsko iskustvo. Ali, to se neće desiti ukoliko ga ne iskoristite na najbolji mogući način. Naša poruka svim čitaocima je da se klade odgovorno i da dobro odrade analize mečeva pre nego što potroše bonus sredstva!

Kako Iskoristiti Bonus Ponude na Najbolji Mogući Način?

Kako Iskoristiti Bonus Ponude?

Kako bi bonusi koje možete da ostvarite u online kladionicama imale neki značaj, potrebno je da znate kako da ih iskoristite na najbolji mogući način. Čak ni najbolji bonusi u celoj Srbiji vam neće pomoći ukoliko iz njih ne izvučete neke lekcije ili unapredite svoje iskustvo. Želeli bismo da sa vama podelimo neke savete na temu kako iskoristiti bonuse za sportsko klađenje na najbolji način. Pa, da počnemo!

Ne Troši Bonus Odjednom

Bonus za sportsko klađenje zaista jeste besplatan novac, ali to ne znači da bi ga trebalo iskoristiti odjednom. Ovo je zapravo nagrada za ispunjenje prethodnih uslova. Pritom, ispunjenje tih uslova zahteva ulaganje pravog novca. Zašto biste takvu priliku odmah potrošili, kada postoje mnogi benefiti koje možete da dobijete?

Umesto toga, smatramo da je potrebno da se dobijeni bonus iznos dobro raspodeli. Raspodelu možete odraditi vremenski, ali i po sportovima i ligama. To isključivo zavisi od plana i cilja koji imate.

Utvrdi Koje Lige ili Sportovi te Interesuju

Kladionice koje nude bonuse za sportsko klađenje uglavnom ne postavljaju nikakve limite. Ukoliko ste slobodni u trošenju bonus iznosa, onda dobro razmislite gde i kako želite da ga potrošite.

Da li ste ljubitelj klađenja na fudbal? Zbog čega biste onda trošili svoju nagradu na neke druge sportove ako još uvek niste postali bolji u klađenju na ovaj sport? Takođe, smatramo da se fokusiranje na jednu ligu takođe može isplatiti.

Dobro Prostudirajte Uslove Korišćenja

Ovo je možda i najbitniji savet koji imamo za vas. Kao što smo već i napomenuli, niko vas ne obavezuje da bonus otključate. Možete se kladiti na bilo koji sport i bez njega. Naravno, bonus dobrodošlice i ostale promocije dolaze sa određenim benefitima, ali takođe dolaze i sa nekim nedostacima. Zato, pozivamo svakog pojedinca da dobro prostudira uslove korišćenja.

Ovde se radi o odgovornom klađenju! Jurenje bonusa bez znanja i iskustva sa manjkom budžeta može samo dovesti do većih posledica. Tako da, budite pametni!

Registruj se na Više Online Kladionica

Hajde da još jednom ponovimo, bonus za klađenje služi da steknete iskustvo, igrate više i duže i dobro se zabavite! Na svakom sajtu, kao što smo se i rekli, možete da pokupite bonus dobrodošlice ukoliko se registrujete po prvi put. Mi zapravo i preporučujemo da iskoristite ovu priliku i da pokupite bonus na depozit ili bez depozita svuda gde je to moguće. Naravno, ukoliko vam to budžet dozvoljava!

Više bonusa automatski znači i više mogućnosti za skupljanje iskustva, ali i za zabavu. Na našem sajtu, možete pronaći recenzije kladionica u našoj zemlji, koje nude fenomenalne bonuse sa depozitom i bez njega. Direktnim poređenjima možete lako da ustanovite koja vam kladionica najviše odgovara.

Gde mogu da pokupim bonuse za klađenje na sport?

+

Bonusi za sportsko klađenje su dostupni na najboljim kladionicama u našoj državi. Na našem sajtu možete pogledati koje su to kladionice vredne vaše pažnje.

Koje vrste bonusa za sportsko klađenje postoje?

+

Postoje raznorazni bonusi koji mogu da zadovolje potrebe različitih vrsta igrača. Neki od najpopularnijih su bonus dobrodošlice, bonus bez depozita, cashback bonus, uvećanje kvota, itd.

Kakvi su uslovi za otključavanje bonusa?

+

Uslovi koje morate ispuniti su obrtanje novca, minimalni depozit, minimalan broj parova i minimalna kvota po paru. Imajte na umu da ispunjenje svih tih uslova dolazi sa određenim rokom.